top of page
24 uurs service CV ketel Amersfoort 

Een probleem met uw CV ketel komt nooit op een goed moment. Maar soms komt het op een wel erg slecht moment. Op een koude dag, of net wanneer de kinderen in bad willen gaan, bijvoorbeeld. Wanneer er sprake is van een storing of defect aan uw CV ketel, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Lange tijd zonder verwarming of warm water zitten: daar zit nu niet op te wachten. Bel Heating Support. Wij bieden u 24 uurs service voor uw CV ketel.

24 uur service voor uw CV ketel in Amersfoort en omstreken

Heating Support is gevestigd in Amersfoort, maar werkt in de wijde regio. Heeft u in Amersfoort of omgeving een probleem met uw CV ketel, dan kunt u ons niet alleen 24 uur per dag bereiken: wij kunnen ook snel bij u zijn. Is er sprake van spoed, dan komen wij in de meeste gevallen direct. Bij een storing kunnen wij altijd eerst proberen om u telefonisch te helpen. Ervaring leert ons dat veel storingen met onze aanwijzingen door u zelf verholpen kunnen worden. Dat scheelt weer kosten.
 

Over kosten gesproken: bij Heating Support kunt u altijd rekenen op scherpe kosten. Zo rekenen wij een voorrijtarief van slechts 12,50 euro per 15 minuten en bedraagt ons uurtarief een nette 60,50 euro, inclusief BTW.
 

Een vakman die uw probleem snel verhelpt

Maakt u gebruik van de 24 uur service aan uw CV ketel van Heating Support, dan bent u altijd verzekerd van een vakman die uw probleem snel verhelpt. Dankzij ons uitstekende opleidingen en jarenlange ervaring met vrijwel alle merken en modellen CV ketels kent ook uw CV ketel voor ons geen verrassingen meer. In veruit de meeste gevallen kunnen wij de problemen direct voor u oplossen. Is er sprake van een ernstiger probleem zoals een fysiek defect? Ook dan helpen wij u binnen 24 uur.

Voor service en advies

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 - 42 73 24 87 wanneer u last heeft van een storing of defect. Ook voor al uw overige vragen kunt u ons bellen, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij staan voor u klaar. Ook bij spoed hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge prijzen: wij werken met voorrijkosten van 12,50 euro per 15 minuten en een scherp uurtarief van 60,50 euro.

24 uurs service CV ketel Amersfoort
bottom of page