top of page
24 uurs service CV ketel in Utrecht

Wanneer uw CV ketel kuren gaat vertonen of een storing krijgt, komt dit bijna altijd onverwacht en ook altijd op een onhandig moment. Dankzij onze 24 uur service voor uw CV ketel in Utrecht, weet u zeker dat u snel geholpen wordt. Ook al is het midden in de nacht, weekend of een feestdag: wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder warm water hoeft te zitten. U kunt ons 24/7 bereiken op telefoonnummer 06 - 42 73 24 87.

24 uur service voor uw CV ketel in heel Utrecht

Vanuit onze vestiging in Amersfoort bieden wij 24 uur service voor uw CV ketel in heel Utrecht. Is er sprake van spoed, dan komen wij vrijwel altijd direct langs. Wij zullen altijd eerst proberen vast te stellen of onze hulp op locatie ook daadwerkelijk nodig is. Bij minder ernstige storingen kunnen wij u namelijk vaak op afstand helpen. Door onze instructies op te volgen en de juiste stappen te doorlopen, kan de storing vaak worden verholpen. Blijkt dit niet het geval, dan komen wij alsnog zo snel mogelijk naar u toe.

Wij kennen alle ketels en systemen

Heating Support heeft altijd een oplossing. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij vrijwel alle ketels en systemen. Ook van andere verwarmingssystemen dan CV ketels kennen wij alle ins en outs. Wat voor systeem u ook heeft: het kent voor ons geen verrassingen. 

Wanneer wij werkzaamheden aan uw CV ketel uitvoeren, zullen wij u altijd vrijblijvend adviseren. Wij hechten veel waarde aan een transparante werkwijze, daarom leggen wij u op begrijpelijke wijze uit hoe het met de staat van uw ketel gesteld is. Wij zullen altijd repareren waar mogelijk, maar u ook eerlijk adviseren wanneer u aan vervanging van de ketel toe bent.

Naast 24 uurs service aan uw CV ketel in Utrecht zijn wij ook beschikbaar voor vast onderhoud. U kunt met ons een aantrekkelijk onderhoudscontract afsluiten, waarmee wij ervoor zorgen dat u vele jaren lang zorgeloos van uw CV ketel kunt genieten. Door goed onderhoud uit te laten voeren, verlengt u de levensduur van uw ketel en bespaart u kosten.

Bel ons bij spoed of voor een afspraak

Heeft u spoed? Bel ons direct en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. 

24 uurs service CV ketel in Utrecht
bottom of page