top of page
CV storing Amersfoort

Op uw CV-installatie moet u te allen tijde kunnen rekenen. Het lijkt zo vanzelfsprekend: u zet de thermostaat hoger en het wordt warmer, of u zet de douche aan en er komt in korte tijd warm water uit de kop. Maar CV-ketels kunnen net als andere installaties en apparaten in uw huishouden storingen vertonen. Heeft u last van een CV storing in Amersfoort en omstreken? Neem dan contact op met Heating Support. Wij lossen de storing snel en vakkundig voor u op.

De specialist bij een CV storing in Amersfoort

Heating Support is al vele jaren een gerenommeerde specialist bij elke CV storing in Amersfoort. Omdat wij in Amersfoort gevestigd zijn, kunnen wij bij elke storing snel ter plaatse zijn. Ook bij spoed. Dat is belangrijk, want wanneer uw CV-installatie niet werkt door een storing, kan dit voor problemen zorgen. 
 

Dankzij jarenlange ervaring en uitvoerige kennis kunnen wij elke storing in zeer kort etijd voor u verhelpen. In Amersfoort vindt men zowel zeer oude woningen als hypermoderne woningen en alles daar tussenin. Dat betekent ook een grote diversiteit aan CV-ketels. Geen enkel systeem kent echter geheimen voor ons. Heating Support is bekend met alle fabrikanten, modellen en verwarmingstechnieken.
 

Vakmanschap en service

Wanneer u ons inschakelt voor het verhelpen van uw CV storing, weet u zeker dat u kunt rekenen op vakmanschap en service. Verwarmingstechniek is onze specialisatie en passie. Dankzij gedegen opleidingen en zeer veel ervaring kunnen wij een snelle diagnose stellen en het probleem effectief verhelpen. 

Wij streven altijd naar een optimale service. Dit betekent dat wij ook veel belang hechten aan een duidelijke, informele en voor u begrijpelijke communicatie. Een CV storing kan vele oorzaken hebben. Wij leggen u altijd duidelijk uit wat de storing betekent en hoe wij deze kunnen verhelpen. Wij zorgen altijd voor de best mogelijke oplossing zodat u binnen de kortste tijd weer gebruik kunt maken van een volledig werkende CV-installatie.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om een eventuele storing aan uw CV installatie op te lossen. Wij zijn bereikbaar op 06 - 42 73 24 87 en zorgen ervoor dat uw storing binnen 24 uur wordt opgelost. Ook kunnen wij u altijd telefonisch helpen om te kijken of u zelf de storing op kunt lossen. Dienen wij de storing te verhelpen, dan kunt u rekenen op goede kosten:  voorrijkosten van € 12,50 per 15 minuten en een uurtarief van € 60,50.

CV storing Amersfoort
bottom of page