top of page
Installatie CV ketel Amersfoort

Is uw woning aan een nieuwe CV ketel toe? De installatie van een CV ketel zorgt ervoor dat u weer vele jaren lang zorgeloos kunt genieten van goede verwarming en warm water. Dat niet alleen: een nieuwe CV ketel kan u op de lange termijn geld besparen. Flink wat geld zelfs, vooral wanneer uw huidige ketel al erg oud is.
 

Heating Support is een allround verwarmingsspecialist in Amersfoort. Wij kunnen de installatie van uw nieuwe CV ketel voor u verzorgen. Wij zijn officieel dealer van Remeha, Nefit, Intergas en Vaillant. Wij zorgen dus voor de ideale CV ketel die past bij uw woning en budget. Wij leveren de ketel en sluiten deze vakkundig voor u aan.
 

Onderhoud/repareren of een nieuwe CV ketel?

Een CV ketel is gemaakt om heel wat jaren mee te gaan. Meerdere decennia is zeker geen uitzondering. Voor elke ketel komt er echter een moment dat deze aan vervanging toe is. Wanneer dit is, is van diverse factoren afhankelijk. Soms wordt het u - helaas - eenvoudig gemaakt. Bijvoorbeeld wanneer uw ketel kapot gaan en niet meer te repareren valt. Of wanneer de kosten van een reparatie niet opwegen tegen de kosten van een nieuwe ketel. Het kan ook zo zijn dat uw huidige ketel gewoon niet meer optimaal werkt of dat hij met regelmaat storingen vertoont.
 

Investeert u in onderhoud of een reparatie, of gaat u over tot de installatie van een nieuwe CV ketel? Veel mensen wegen dit af. Wij helpen u hierbij. Als allround specialist op het gebied van verwarmingstechniek kunnen wij niet alleen de installatie van een CV ketel op ons nemen; wij kunnen ook reparatie uitvoeren en onderhoud plegen. Daarom kunnen wij u altijd van eerlijk advies voorzien. Ervaart u een probleem met uw CV ketel, merkt u dat deze achteruit gaat of overweegt u de aanschaf van een nieuwe ketel? Wij voorzien u graag van deskundig advies, begrijpelijk uitgelegd. Uiteraard maken wij indien gewenst een vrijblijvende offerte voor u.
 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de installatie van een CV ketel of wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen of komen bij u langs om uw huidige CV ketel te bekijken en de mogelijkheden voor het installeren van een nieuwe, moderne ketel met u door te nemen.

Installatie CV ketel Amersfoort
bottom of page