top of page
Installatie CV ketel Utrecht

Hoewel CV ketels een lange levensduur kennen, moet elke ketel op den duur vervangen worden. Wanneer deze stuk gaat, uiteraard, maar voor veel mensen breekt het moment om te vervangen eerder aan. Dat heeft alles te maken met efficiëntie en kosten. Een nieuwe CV ketel brengt natuurlijk een investering met zich mee, maar deze investering betaalt zichzelf in de loop der jaren terug. Bij CV ketels gaat het om de lange termijn. Een nieuwe CV ketel is een stuk zuiniger dan een oude. Zoekt u een betrouwbare specialist voor de installatie van uw CV ketel in Utrecht? Neem dan contact op met Heating Support. 

De specialist bij een CV storing in Amersfoort

Heating Support biedt u complete installatie voor uw CV ketel in Utrecht. Wij zijn officieel dealer van de merken Remeha, Nefit, Intergas en Vaillant en kunnen u derhalve een kwalitatieve, moderne ketel leveren die past bij uw wensen, eisen en budget. Wij leveren niet alleen, maar dragen uiteraard ook zorg voor een vakkundige installatie. 
 

Wanneer uw CV ketel het begeeft, is het natuurlijk zaak dat u snel een nieuwe aanschaft en laat installeren. Wij helpen u hierbij. Maar ook wanneer uw huidige CV ketel nog wel werkt, kan het zo zijn dat u wilt investeren in een nieuwe. Bijvoorbeeld wanneer u merkt dat de prestaties van uw ketel achteruit gaan, of dat er de afgelopen tijd ineens storingen ontstaan. Wij voorzien u uiteraard van eerlijk en vakkundig advies. Wij kunnen bij u langskomen om de mogelijkheden met u te bespreken. Wellicht betekent goed onderhoud van uw ketel dat deze nog een paar jaar probleemloos mee kan. Wij leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen en verzorgen een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte voor u.
 

Voor installatie en service

Wij zijn er niet alleen voor de installatie van uw CV ketel in Utrecht, maar ook voor service en onderhoud. Door uw nieuwe ketel goed te laten onderhouden, bent u gegarandeerd van optimale prestaties gedurende meerdere decennia. Wij kunnen u helpen met periodiek onderhoud en u kunt ook een voordelig onderhoudscontract met ons afsluiten. In het onwaarschijnlijke geval dat er een storing of defect ontstaat aan uw nieuwe ketel, staan wij natuurlijk ook voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wilt u de installatie van een nieuwe CV ketel in Utrecht bespreken? Neem dan contact met ons op. Bel ons of vul het formulier op de website in en wij komen graag kennis met u maken om uw wensen te bespreken. 

Installatie CV ketel Utrecht
bottom of page