top of page
Storing CV ketel geen warm water Amersfoort

Een storing aan uw CV ketel betekent vaak geen warm water. Dat is vervelend, want geen warm water betekent niet douchen, niet in bad en geen verwarming. Voor eventjes is dat meestal geen probleem, maar een storing aan de CV ketel lost zich in principe niet vanzelf op en zal dus door een specialist verholpen moeten worden. U wilt natuurlijk dat dit snel gebeurt, want u wilt niet te lang zonder warm water zitten. Bel daarom Heating Support. Wij zijn dé specialist in Amersfoort die elke storing snel en vakkundig voor u oplost tegen scherpe prijzen.

Heeft u een storing aan uw CV ketel en geen warm water? Wij kunnen altijd helpen

Een storing aan uw CV ketel die ervoor zorgt dat u geen warm water heeft, is natuurlijk ontzettend vervelend. Gelukkig zijn de meeste storingen vrij onschuldig. Bel ons daarom direct. In veel gevallen kunnen wij u telefonisch helpen. Dikwijls volstaat het namelijk om bepaalde stappen te doorlopen om zo de storing op te lossen. Aangezien wij bekend zijn met vrijwel alle merken en modellen CV ketels, kunnen wij u perfect door dit proces heen loodsen. Zo lost u vaak uw storing zelf binnen enkele minuten op.

Lukt het niet om zelf de storing te verhelpen? Dan komen wij uiteraard graag langs. In geval van spoed vaak zelfs direct. Elke storing lossen wij binnen 24 uur op, maar in de regel lukt ons dit al veel eerder. 
 

Een kundige vakman

Heating Support inschakelen om de storing aan uw ketel te verhelpen, betekent dat u een kundige vakman in huis haalt. Wij dragen niet alleen zorg voor het perfect verhelpen van uw storing, maar kunnen ook reparaties uitvoeren, onderdelen vervangen of zelfs een nieuwe CV-ketel installeren. Vanzelfsprekend geven wij u helder advies. Wij leggen in begrijpelijke taal uit wat de storing heeft veroorzaakt, hoe het met uw CV-ketel gesteld is en of er aanvullende maatregelen getroffen dienen te worden om storingen in de toekomst te voorkomen. Blijkt dat wij moeten repareren of vervangen, dan zorgen wij altijd voor een scherp geprijsde en vrijblijvende offerte.

Bel ons direct bij een storing

Ervaart u een storing aan uw CV ketel een heeft u geen warm water? Bel ons direct op telefoonnummer 06 - 42 73 24 87. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar tegen zeer scherpe tarieven (vanaf 12,50 euro voorrijkosten en 61,50 euro per uur, inclusief BTW).

Storing CV ketel geen warm water Amersfoort
bottom of page