top of page
Verwarmingsbedrijf Amersfoort

Bent u op zoek naar een vakkundig, ervaren en servicegericht verwarmingsbedrijf in Amersfoort? Neem dan contact op met Heating Support. Wij staan voor u klaar, ook bij spoed, 24 uur per dag. Wij zijn een allround specialist op het gebied van verwarmingstechniek. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor installatie en vervanging, service en onderhoud, maar ook voor storingen en reparaties. Dit geldt voor alle verwarmingssystemen in uw woning: van CV-ketels tot boilers, gashaarden, heaters en kachels.

Al vele jaren een gerenommeerd verwarmingsbedrijf in Amersfoort

Heating Support is al vele jaren een gerenommeerd verwarmingsbedrijf in Amersfoort en omstreken. Dit danken wij aan onze uitvoerige kennis en ervaring. Bij ons vindt u altijd een ervaren vakman met passie voor zijn vak. Wanneer het aankomt op verwarmingstechniek kent uw woning geen geheimen voor ons. Hoe oud of nieuw deze ook is. In de loop der jaren hebben wij alles al gezien. Als officieel dealer van Remeha, Nefit, Intergas en Vaillant hebben wij ervaring met vrijwel alle merken en systemen.

Uw totaalpartner

Als ervaren verwarmingsbedrijf zijn wij uw totaalpartner. Bent u toe aan een nieuw verwarmingssysteem, dan helpen wij u met de voor u perfecte oplossing. Wij adviseren u, leveren de benodigde systemen en producten en dragen zorg voor een vakkundige en snelle installatie.

Veel verwarmingssystemen hebben periodiek onderhoud nodig. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief onderhoud door monteurs die weten waar zij op moeten letten. Wij kunnen u helpen met periodiek onderhoud, maar u kunt ook een aantrekkelijk onderhoudscontract met ons afsluiten.

Vertoont uw systeem een storing of defect? Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om de oorzaak vast te stellen en te zorgen voor een oplossing, reparatie of vervanging. Dit doen wij altijd binnen 24 uur. Ook ‘s nachts, in het weekend of op feestdagen kunt u ons bellen. 
 

Bespreek uw wensen met ons

Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 - 42 73 24 87 wanneer u last heeft van een storing of defect. Ook voor al uw overige vragen kunt u ons bellen, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij staan voor u klaar. Ook bij spoed hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge prijzen: wij werken met voorrijkosten van 12,50 euro per 15 minuten en een scherp uurtarief van 60,50 euro.

Verwarmingsbedrijf Amersfoort
bottom of page