top of page
Verwarmingsbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een vakkundig, ervaren en servicegericht verwarmingsbedrijf in Utrecht? Neem dan contact op met Heating Support. Wij staan voor u klaar, ook bij spoed, 24 uur per dag. Verwarmingstechniek is ons vak. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle specialisaties op het gebied van verwarming. Wij weten alles op het gebied CV-ketels, boilers, gashaarden, heaters, kachel en meer. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties, het verhelpen van storingen of het installeren van nieuwe systemen. 

Het verwarmingsbedrijf voor Utrecht en omstreken

Heating Support is al vele jaren het verwarmingsbedrijf voor Utrecht en omstreken. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, maar werken door heel Utrecht. Ook bij spoed. Dat wij door de hele provincie gevraagd worden, zien wij als een mooie waardering van onze kwaliteit en service. Echt vakmanschap staat bij ons voorop, met gedegen kennis van producten en de installaties bij u thuis. Verwarming is onze passie. Als officieel dealer van Remeha, Nefit, Intergas en Vaillant kennen wij vrijwel alle CV ketels van binnen en buiten. Van de nieuwste exemplaren tot ouderwetse systemen.

Totaalservice

Het kan altijd gebeuren dat uw verwarmingssysteem plotseling aan vervanging toe is. Wij zijn het verwarmingsbedrijf in Utrecht dat dit voor u realiseert. Omdat wij dealer zijn van meerdere hoog aangeschreven merken kunnen wij u altijd een oplossing bieden die past bij uw wensen, eisen en budget. 
 

Verwarmingssystemen zoals CV ketels hebben periodiek onderhoud nodig om een optimale werking te garanderen en problemen te voorkomen. Wij voeren dit onderhoud met plezier voor u uit. Of het nu gaat om incidenteel of periodiek onderhoud, of een vast een aantrekkelijk onderhoudscontract: voor iedereen is er de juiste vorm.
 

Elke verwarmingsinstallatie kan wel eens een defect of storing vertonen. Wanneer u onze hulp inschakelt, weet u zeker dat uw systeem snel weer storingsvrij is of is gerepareerd. In veel gevallen kunnen wij u zelfs telefonisch helpen, wanneer het een eenvoudige storing betreft. Al onze werkzaamheden op locatie voeren wij snel uit. De meeste storingen en kleine reparaties zijn in zeer korte tijd door ons verholpen of uitgevoerd. Grotere klussen voeren wij altijd binnen 24 uur uit.
 

Hoe kunnen wij u helpen?

U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 06 - 42 73 24 87 voor het oplossen van storingen. Ook voor al uw overige vragen kunt u ons bellen, of u kunt gebruikmaken van het contactformulier op de website. Wij staan voor u klaar. Ook bij spoed hoeft u zich geen zorgen te maken over hoge prijzen: wij werken met voorrijkosten van 12,50 euro per 15 minuten en een scherp uurtarief van 60,50 euro.

Het verwarmingsbedrijf voor Utrecht en omstreken
bottom of page