top of page
Storing CV ketel Amersfoort en omstreken

Al die tijd werkte hij probleemloos en ineens heeft u een storing aan uw CV ketel. Een storing aan de CV ketel kan iedereen overkomen. Gelukkig is deze storing door een expert meestal snel opgelost. Heating Support is die expert. Heeft u een storing aan uw CV ketel? Bel ons, dé expert in Amersfoort en omstreken. U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Ook op feestdagen. Uw CV ketel heeft u nodig, dus wij zorgen ervoor dat u een zo kort mogelijke tijd zonder verwarming of warm water komt te zitten. Veruit de meeste storingen kunnen wij direct voor u oplossen. Zelfs in de moeilijkste gevallen geldt: wij lossen het probleem binnen 24 uur op.

Wij kunnen een storing aan elke CV ketel verhelpen

Dankzij jarenlange ervaring, gedegen scholing en kennis van vrijwel alle merken en modellen CV ketels kunnen wij een storing aan elke CV ketel verhelpen. Voor u lijkt het wellicht een groot probleem: voor ons is het meestal een routineklus. Een klus die wij overigens met grote zorg uitvoeren. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
 

Daarom kunt u ook altijd rekenen op heldere communicatie. Dit begint al wanneer u ons belt. Van afstand kunnen wij u vaak al helpen met het verhelpen van de storing door u stap voor stap langs de benodigde handelingen te lopen. Lukt het niet om van afstand de storing in uw CV ketel te verhelpen, dan komen wij met plezier en altijd op korte termijn langs. Is er sprake van spoed, dan komen wij meestal direct.
 

Heating Support stelt snel een diagnose en legt u in heldere bewoordingen uit wat de storing inhoudt en hoe wij deze verhelpen. Gelukkig is een storing vaak eenmalig. Wij kijken echter altijd naar de staat van uw CV ketel en kunnen u vrijblijvend adviseren op het gebied van onderhoud. Blijkt dat er een risico is op herhaling, dan adviseren wij u graag hoe dit voorkomen kan worden. Bijvoorbeeld door het vervangen van onderdelen. Wanneer blijkt dat uw CV ketel aan vervanging toe is, verzorgen wij met plezier een vrijblijvende, scherpe offerte op maat voor u.
 

Bel direct bij een storing in Amersfoort en omstreken

Ervaart u een storing van uw CV ketel? Bel direct. Wij zijn 24/7 bereikbaar op 06 - 42 73 24 87. Heating Support rekent voorrijkosten van 12,50 euro per 15 minuten en een scherp uurtarief van 60,50 euro, inclusief BTW

Storing CV ketel Amersfoort en omstreken
bottom of page